Ons team

Directie

Chris Van Gestel, Directie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adelheid Fierens (maandag)

Leerkrachten kleuterschool

Tania Leemans, K1, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hilde Peeters, K2, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nathalie Van Beersel, K2, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hilde Bos, K3, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sofie Lambrechts, kinderverzorgster

Caro Boven (a.i.), K1 en K2

Leerkrachten lagere school

Lieve Luyten, 1ste leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Véronique Dom, 2de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adelheid Fierens, 3de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Griet Van Dijck, 4de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martine Van Roosbroeck, 5de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annemie Hermans, 6de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evelien Rosier, 1ste leerjaar en zorgjuf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yasna Van den Keybus, 3de leerjaar (maandag) - 4de leerjaar (vrijdag) en lerarenplatform, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lisbeth Lefèbvre, 5de leerjaar (vrijdag) en zorgcoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martine Van Roosbroeck, ICT-coördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

An Vermeylen, Turnleerkracht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Staff

Administratief medewerkers

Mevr. Annik Peeters 
Mevr. Heidi Van Looveren
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Preventieadviseurs
Mevr. Heidi Van Looveren

Zwemmoeder
Mevr. Monique Leflot

Lees(groot))ouders
Elke, Monique, Greta, Katrien, Luc en Marleen