Ons team

Directie

Chris Van Gestel, Directie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adelheid Fierens (maandag- en vrijdagnamiddag)

Leerkrachten kleuterschool

Nathalie Van Beersel, K0, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tania Leemans, K1, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (vervangen door juf Jess)

Hilde Peeters, K2, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Caro Boven, K2, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hilde Bos, K3, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sofie Lambrechts, kinderverzorgster

Leerkrachten lagere school

Lieve Luyten, 1ste leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Véronique Dom, 2de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adelheid Fierens, 3de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Griet Van Dijck, 4de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martine Van Roosbroeck, 5de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annemie Hermans, 6de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evelien Rosier, 1ste leerjaar (maandag- en dinsdagnamiddag) en zorgjuf 1ste graad, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lisbeth Lefèbvre, 4de leerjaar (woensdag) , 3de leerjaar (maandag- en vrijdagnamiddag), zorgjuf 2de graad en zorgcoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Myrthe Kerckhofs 5de leerjaar (vrijdag)  en zorgjuf 5de leerjaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vervanging juf Evelien)

Martine Van Roosbroeck, ICT-coördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

An Vermeylen, Turnleerkracht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Staff

Administratief medewerkers

Mevr. Annik Peeters 
Mevr. Heidi Van Looveren
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Preventieadviseurs
Mevr. Heidi Van Looveren

Lees(groot))ouders