Ons team

Directie

Adelheid Fierens, Directie (maandag, dinsdag, woensdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chris Van Gestel, Directie (woensdag, donderdag, vrijdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Leerkrachten kleuterschool

Nathalie Van Beersel, K0, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tania Leemans, K1, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Hilde Peeters, K2 (maandag, dinsdag, woensdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dora Van Hinderdael, K2 (woensdag, donderdag, vrijdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hilde Bos, K3, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sofie Lambrechts, kinderverzorgster

Leerkrachten lagere school

Lieve Luyten, 1ste leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dora Van Hinderdael, 1ste leerjaar (maandag- en dinsdagnamiddag) en zorgjuf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yasna Van den Keybus, 2de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Véronique Dom, 3de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Griet Van Dijck, 4de leerjaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evelien Rosier, 4de leerjaar (woensdag) en zorgjuf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martine Van Roosbroeck, 5de leerjaar (maandag, dinsdag, woensdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marie Vanhees, 5de leerjaar (woensdag, donderdag, vrijdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annemie Hermans, 6de leerjaar (maandag, dinsdag, woensdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lisa Maes, 6de leerjaar  (woensdag, donderdag, vrijdag), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lisbeth Lefèbvre, zorgcoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martine Van Roosbroeck en Lisbeth Lefèbvre, ICT-coördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

An Vermeylen, Turnleerkracht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Staff

Administratief medewerkers

Mevr. Annik Peeters 
Mevr. Heidi Van Looveren
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Preventieadviseurs
Mevr. Heidi Van Looveren

Lees(groot))ouders