K2 juf Hilde - juf Dora

Bijna kerstmis!!!
Nog een paar nachtjes slapen en we kunnen weer kerstmis vieren! Ook in onze klas hebben we afgeteld naar de feestdagen! We hebben geschilderd, gestempeld, gekleefd, gekleurd, spelletjes gespeeld, onze fijne motoriek geoefend, matrixen gemaakt, het kerstverhaal nagespeeld, een kerstboom versierd in onze poppenhoek met kerstgerief uit onze kerstwinkel,..... En onze kleuters kunnen allemaal al een kerstboom tekenen! En uiteraard hebben we de laatste schooldag een beetje feestgevierd in onze kerstkleedjes! Met chips en snoepjes! Voor één keer moesten onze kleuters niet al hun bokes opeten s'middags!
En dan hebben we nog zoveel andere dingen gedaan waar de juffen niet altijd foto's van hebben getrokken! Zo hebben we elke dag onze nieuwjaarsbrief geoefend!
En de juffen zijn supertrots, want onze kleuters doen dit fantastisch!!!!
Fijne feestdagen iedereen!
 
 
Wij wachten op de Sint!
 
Het waren spannende tijden in onze klas. We hebben ons immers voorbereid op de komst van de Sint! We schreven een brief vol kusjes en maakten klasversieringen. We hebben geschilderd, pepernoten gemaakt, met houtskool gewerkt, verkleedkleren aangetrokken en nog zo veel meer...Dinsdagnacht brachten de pieten een bezoek aan onze school en lieten koekjes en snoepjes achter.Natuurlijk hebben we ook onze schoen gezet, want vrijdag 3 december was het zover...De Sint had voor elke klas een speciale boodschap ingesproken en wat lekkers achtergelaten. Wat was dat leuk! 
 
Oktober = herfstmaand
Onze eerste week na de herfstvakantie zit er alweer op. Vorige maand  hebben we uiteraard heel veel aandacht besteed aan het mooiste seizoen van het jaar nl. de herfst. Onze kleuters mochten ook nog wat vertellen over hun huisdieren. We hebben geschilderd, gestempeld, geteld, ontdekt,.... en ook nog heel veel gespeeld!
En nu komen er heel spannende weken aan!
Welkom in de 2de kleuterklas!
 
Wat gaat de tijd toch snel. De eerste maand van het nieuwe schooljaar zit er al op! Onze kleuters hebben zich allemaal vlot aangepast aan hun nieuwe klas en de nieuwe juffen ! Ze hebben ruim de tijd gekregen om alle hoeken in de klas te verkennen. We zijn klaar om aan de volgende maand te beginnen!