3de leerjaar

Welkom in het derde leerjaar! 

Ik wil jullie, samen met mijn 19 geweldige (b)engeltjes, van harte welkom heten in onze klas. We gaan er een fantastisch schooljaar van maken.                   Jullie kunnen op deze pagina meegenieten van onze avonturen. 

Lieve groetjes 

juf Véronique 

                                                                                   spreuk

Strapdag 

Op vrijdag 17 september was het weer STRAPDAG. Naar jaarlijkse gewoonte mochten we dan naar school komen op wieltjes. Omdat het Kinderpad helemaal afgesloten was voor het verkeer, konden we naar hartelust fietsen, steppen, rollerskaten, ... op straat. Heb je ook onze mooie krijttekeningen gespot ? 

 Klik hier voor de foto's Strapdag

Sportdag

Woensdag 29 september was het de dag van de sportclub. De hoogste tijd dus om onze lievelingssport eens in de kijker te zetten. Omdat ELKE sport leuk is, hebben we die dag gewoon een échte sportdag gedaan op school. We konden genieten van een instructie karaté, waar we ons beste Japans hebben bovengehaald. De blauwe plekken op armen en benen hoorden daar ook bij. :-)  Verder konden we ook eens proeven van een partijtje voetbal op de  mooie voetbalpleinen van FC Bevel, werden de ballen bovengehaald bij korfbal en sloten we de voormiddag af met een dansje op het aanstekelijke deuntje van het liedje 'Vuurwerk'. Zoveel sporten, dat vraagt om héél wat leuke foto's. Spot ze hieronder door op de link te klikken.

Klik hier voor de foto's sportdag

 

 Naar de Averegten

Nu de herfst in het land is, is het de hoogste tijd om op wandel te gaan in een leuk bos. Samen met het vierde leerjaar trokken we vandaag, 5 oktober naar de Averegten voor de wandeling  'Roof in het bos' . Greet, onze gids heeft ons meegenomen naar het bosmuseum waar we allerlei opdrachten moesten doen en waar we heel wat leuke weetjes geleerd hebben. Wisten jullie al dat de lievelingskleur van muggen blauw is? Of wisten jullie dat de oren van een sprinkhaan op hun poten staan? Hieronder kunnen jullie meekijken naar ons bosavontuur. 

Klik hier voor de foto's Averegten

 

 Kerstmis komt dichterbij ...

 Tussen de quarantaines, de besmettingen en de afwezigheden door, maken we toch ook tijd om af te tellen naar Kerstmis. Om onze vakantie goed in te zetten en als beloning voor het harde werk tijdens die laatste weken van 2021, hebben we gezelschapsspelletjes gespeeld in de klas en gezongen op de speelplaats.

We duimen alvast voor een gezond(er) 2022! 

Klik hier voor de foto's

 

 De allerbeste wensen voor 2022 !

2021 was opnieuw een ongewoon jaar! Ik hoop dat 2022 voor iedereen een gezond en fijn jaar mag worden! 

kaartje website

 Bingel Escaperoom

 Het platform Bingel wordt vaak gebruikt en dit zowel op school als thuis. Vandaag hebben we de week afgesloten door te proberen ontsnappen bij de Bingel escaperoom. Met de tablet in de hand en wat extra tips hier en daar konden we DE tip vinden en konden we gelukkig ontsnappen. 

 Klik hier voor de foto's

 Het is ca-ca-ca ... carnaval ! 

Na 2 jaartjes konden we EIN-DE-LIJK terug onze verkleedkleren uit de kast halen. Tijdens de voormiddag trokken we naast ons gekste, mooiste kostuum ook nog eens schaatsen aan en gleden we (uit) op het ijs. De foto's vind je op een aparte pagina op de website. In de namiddag trokken we dan door de straten van Bevel in een heuse stoet. Nadien konden we genieten van een zakje chips en een drankje, geschonken door de ouderraad. Op het einde van de dag hebben we nog even onze dansbenen bovengehaald en daarna kon de vakantie beginnen. 

carnaval