3de leerjaar

Op vrijdag 12 maart mochten alle kinderen in pyjama naar school komen.  Het was die dag immers 'Bednetdag'.  Een dag om even stil te staan bij het feit dat niet alle kinderen naar school kunnen omwille van ziekte.  Dit jaar stond 'dromen' centraal.  De kinderen dromen al een beetje over de toekomst.  Wat wil ik later worden?

bednetfoto

Via onderstaande link kan je wat foto's bekijken.

https://photos.app.goo.gl/JvRmBt8MUHA6syXG8

 

 


 

Op 12 februari (dikke truiendag) mochten alle kinderen en juffen in een onesie naar school komen.  Wat was het leuk om giraffen, eenhoorns, lieveheersbeestjes, leeuwen, olifanten e.d. op de speelplaats te zien spelen.  Iedereen genoot zichtbaar met volle teugen.

 PHOTO 2021 02 12 12 26 30 1


Omdat we hoopten dat de Sint ons een bezoekje ging brengen, knutselden we in de klas een stoomboot.  Sommige kinderen werkten in groep, andere kinderen werkten alleen.  De gemaakte stoomboten waren echte kunstwerken.  De Sint en zijn Pieten zullen nogal geschrokken zijn toen zij in onze klas lekkers kwamen strooien.

Via onderstaande link kan u de foto's bekijken.

https://photos.app.goo.gl/bdmF3vL4Vwi8S1tU7 


Bekijk hier het filmpje van de Sint:

https://photos.app.goo.gl/aMsMWooNd2dbB86u5


Om ons W.O.-thema af te sluiten, gingen we op uitstap naar het bos.  We stapten naar Kruiskensberg en namen het meetwiel mee.  We koppelden er dus ook een wiskundeles aan.  Het was super fijn in het bos.  De kinderen genoten met volle teugen.  Dat zullen jullie zeker merken als je de foto's bekijkt.

Via onderstaande link kan u nog meer foto's bekijken.

https://photos.app.goo.gl/LyiZbJp1eYhmAcWh7


In de klas werkten we tijdens de lessen W.O. rond het bos.  We brachten het bos in de klas door een herfsttafereel te maken.  

 

via onderstaande link kan u meer foto's bekijken.

https://photos.app.goo.gl/tLGRbEuskAHZSPRx5


Onze uitstap naar MuzeLiere is een groot succes.  We willen u hier graag van laten meegenieten via onderstaande link.

https://photos.app.goo.gl/yk2Ub5khDgh1YvAx9

IMG 1500